Mijn naam is Bea van der Sluis.

Sinds 1999 ben ik gediplomeerd sportmasseur, licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS). Hier is mijn interesse en passie voor het vak begonnen.

Naast mijn werk op kantoor ben ik begonnen als sportmasseur bij korfbalvereniging Wordt Kwiek te Jubbega en ben ik gestart als masseuse bij Saunastate Gorredijk. Ik ben op dit moment actief als verzorgster bij korfbalvereniging LDODK te Gorredijk/Terwispel.

Na het behalen van mijn diploma ben ik verder gegaan met het halen van diploma’s en certificaten, zoals medical taping, lymfedrainage en shiatsu. Een overzicht van de massages welke ik aanbied, is te vinden op de pagina ‘Massages’.

Sinds mei 2018 ben ik ingeschreven bij het SCAS als sportzorgmasseur. Als gecertificeerd sportzorgmasseur werk ik samen in de sportzorgketen, waarin ook sportfysiotherapeuten, sportartsen, sportdiëtisten en sportpsychologen werkzaam zijn.

Ik bied behandelingen op maat. Door mijn ervaring en therapeutische kennis, stem ik mijn massage op jou af, zodat je heerlijk kunt ontspannen, je spieren soepeler voelen en je je weer fit voelt en je klachten verminderen of verdwijnen.

Graag zie ik je binnenkort in mijn praktijk!